Draken Berta kom på besök.

imageOnsdag 9/11-16

Idag kom kom Draken Berta på besök. Hon älskar kemi och att blanda olika saker. Berta hade med sin kemilåda och barnen fick göra två roliga experiment.  Det ena var Bubbelbus där vi blandade tvättmedel, bikarbonat och vinäger i en glasvas. Det andra var bakpulverbomben där vi blandade bakpulver och vatten i en tom filmburk. Det var många hypoteser som ställdes när barnen diskuterade vad som skulle hända i de olika experimenten. 

 

 

2 reaktioner på ”Draken Berta kom på besök.

  1. Stort Tack till F- klassen klassföräldrar som anordna en härlig kväll vid Dranstugan!
    Tack för utsökta hamburgare o uppskattat besök från pappa polis, o hård fotbolls kamp mellan barn o föräldrar. //Alexandra , Klaras mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *